Interius, dé juridische partner waarop elke syndicus kan bouwen

vrijdag november 26, 2021

Interius, dé juridische partner waarop elke syndicus kan bouwen

Als syndicus kan je blindelings vertrouwen op Interius als juridische partner. Samen sta je sterker dan alleen, zeker wanneer het over mede-eigendomsrecht gaat. Syndici dragen veel verantwoordelijkheid bij het beheer van de gemeenschappelijke delen van een gebouw in mede-eigendom. Maar het samenleven in een gebouw loopt niet altijd van een leien dakje, nu en dan kunnen discussies hoog oplaaien. Daarom schakel je als syndicus, bij juridische vragen die gerelateerd zijn aan vastgoed en mede-eigendom, best een advocaat van Interius in. De snelle, duidelijke en accurate feedback van Interius zijn zeker een hulp bij het oplossen van het onderliggende probleem.

Mede-eigenaars krijgen van Interius Advocaten de correcte juridische omkadering bij het beheer van een mede-eigendom, zoals een appartementsgebouw.

Syndici krijgen van Interius Advocaten de correcte juridische omkadering bij het beheer van een mede-eigendom, zoals een appartementsgebouw.

Wat doet Interius voor de syndicus?

Syndici krijgen van Interius Advocaten de correcte juridische omkadering bij het beheer van een mede-eigendom, zoals een appartementsgebouw. Welke diensten bieden de gespecialiseerde advocaten van Interius Advocaten aan de syndicus aan?

  • Geven van (eerstelijns-)advies;
  • bijstand bij algemene vergaderingen;
  • bemiddeling en collaboratieve onderhandelingen;
  • incasso van onbetaalde bijdragen via een online incassosysteem;
  • voeren van procedures voor de Vereniging van Mede-Eigenaars, kortweg de VME, in bouwgeschillen, nabuurschap, vernietiging van beslissingen van de algemene vergadering,… .

Ruime ervaring in juridische vastgoedvraagstukken

Het vastgoedgegeven bevat een scala aan verschillende aspecten. Interius Advocaten helpt dan ook een brede groep van mensen die juridisch advies of bijstand nodig hebben bij een vastgoedprobleem. Denk maar aan aannemers, immobiliënmakelaars, projectontwikkelaars, architecten, particulieren, vastgoedvennootschappen of zelfs landbouwers en de overheid. Wil je meer lezen over de vastgoedonderdelen waarin Interius jouw ideale partner is, surf dan door naar de Real Estate pagina.

Neem contact op met Interius

Geef juridische zaken uit handen aan Interius Advocaten en stap in een zorgelozere wereld voor het beheer van een gedeeld gebouw. Contacteer advocaat Freek VAN NECK en ga samen aan de slag!