Dienstverlening

bemiddeling

Unieke dienstverlening

Een team van gedreven advocaten en bedienden vormt het kloppend hart van ons kantoor. 

Interius Advocaten maakt zich sterk om zowel aan bedrijven als aan particulieren een totale juridische service te kunnen leveren. Wij leggen hierbij de nadruk op de preventieve aanpak en de minnelijke regeling van conflicten.

Als advocatenkantoor bieden wij de volgende diensten aan:

Adviesverlening

Onderhandelen en bemiddelen

Procedure

Abonnementen en Legal Management

Incasso

Op juridisch vlak staat preventief werken voor het vermijden van conflicten en dus ook voor het vermijden van kosten voor het voeren van dure procedures.

Interius Advocaten geeft je advies in alle mogelijke zakelijke en ondernemingsmateries: overeenkomsten, preventief analyseren van een mogelijk conflict, eerstelijnsadvies, adviezen in het kader van uw rechtsbijstandsverzekering, …

Hetzelfde geldt voor een delicate materie als familierecht. Laat u vooraf goed informeren door ons gespecialiseerd team voordat u belangrijke en onomkeerbare stappen neemt.

Binnen Interius Advocaten zijn er verschillende advocaten actief als professioneel en door de FOD Justitie erkend bemiddelaar, dit zowel in burgerlijke en handelszaken, als in familiezaken. Erkende bemiddelaars worden permanent bijgeschoold, zodat hun dienstverlening steeds op niveau blijft. Dit betekent dat zij getraind zijn in het onderhandelen en het oplossingsgericht benaderen van conflicten buiten de rechtbank.

Spijtig genoeg komt het, ondanks een goede adviesverlening, doorgedreven onderhandelingen of bemiddeling, toch tot een procedure. Procedures voeren is én blijft een corebusiness van Interius Advocaten.

Interius Advocaten kan u bijstaan voor alle rechtbanken in België, met uitzondering van het Hof van Cassatie, en dit zowel in Nederlandstalige als in Franstalige dossiers.

Ook voor buitenlandse problemen kunnen wij uw aanspreekpunt zijn. Door de jaren heen hebben wij een ruim netwerk in het buitenland uitgebouwd waarop wij kunnen terugvallen.

Het aanwerven van een bedrijfsjurist is voor vele KMO’s een té hoge kost, hoewel de behoefte aan permanent juridische ondersteuning wel bestaat.

Wij bieden niet alleen in house legal management aan, waarbij één van onze advocaten gedurende een afgesproken tijdspanne bij u op het bedrijf komt om u in uw juridische beslommeringen bij te staan. Maar ook legal management op afstand (of een combinatie van beiden), en dit aan aantrekkelijke (abonnements-)voorwaarden.

In house legal management geschiedt conform het Reglement op de detachering dd. 27 januari 2016, zodat de samenwerking volledig volgens de regels verloopt.

Wanbetalers zijn een kanker in de bedrijfswereld.

Interius kan u eerst en vooral bijstaan om uw incassobeleid op punt te stellen waarbij de contractuele documenten, die achter het bestelproces zitten, onderzocht worden en waar nodig bijgestuurd. Ook stellen wij in samenspraak met het bedrijf trajecten op met een vaste werkwijze om de debiteur zo efficiënt mogelijk te benaderen.

Interius Advocaten beschikt over een unieke online tool om het incasso snel, doortastend en kostenbesparend te laten verlopen.
De filosofie die achter ons systeem van incasso zit, bestaat erin dat de onderneming zoveel mogelijk de integrale hoofdsom van de facturen recupereert.

U vindt er alles over op op onze site: Invordering.be

Nog vragen over onze dienstverlening?

Bel ons: +32(0)53708443 Wij helpen je graag vooruit.

image_pdfimage_print